Aktuality - archiv

Příručka pro tabákové výrobky

SZPI poskytla k příručku, v níž jsou shrnuty základní povinnosti hospodářských subjektů, které vyrábí, dováží, distribuují nebo uvádějí na trh tabákové výrobky

zde

více

04. 06. 2021

K bezpečnosti potravin

Potravinářská inspekce varuje před krevetami, které mohou způsobit otravu

více na stránkách zde

02. 06. 2021

Národní výzkum užívání tabáku a alkoholu v České republice

SZÚ publikoval zprávu s výsledky výzkumu za rok 2020

zde

více

02. 06. 2021

Svaz: Spotřeba mléčných výrobků se loni zvýšila o 5,4 pct na rekordních 262,5 kg

Spotřeba mléka a výrobků z něj bez másla loni meziročně stoupla o 5,4 pct na 262,5 kilogramu na osobu. Jde o rekordní hodnotu a ČR se tak blíží evropské spotřebě, která je zhruba 265 kg na osobu.

více v článku zde

více

02. 06. 2021

K bezpečnosti potravin

Nutrivigilance – případ otravy amygdalinem

zde

více

01. 06. 2021

novinky

Stránek: 100, stránka: 1 ... 93 | 94 | 95 | 96 | 97 ... 100