Aktuality - archiv

Přibližně v každé desáté kontrolované provozovně inspektoři SZPI vyhodnotili olej ve fritovacích zařízeních za nevhodný k lidské spotřebě.

V rámci pravidelné kontrolní akce Státní zemědělská a potravinářská inspekce prověřila jakost a bezpečnost fritovacích olejů, které provozovatelé restaurací a rychlých občerstvení používají k přípravě pokrmů.

více na stránkách zde

06. 02. 2024

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 4. týden 2024

více na stránkách zde

05. 02. 2024

Co je důležité při přípravě fondue a raclette?

Pokrmy raclette nebo fondue z masa, sýra nebo zeleniny jsou oblíbené zejména v zimě, mohou však skrývat i nebezpečí.

více na stránkách zde

02. 02. 2024

Mýty a fakta o perlivé vodě

Mýty a fakta o perlivé vodě

více v článku zde

28. 01. 2024

K bezpečnosti potravin

Hlášení v systému RASFF: 3. týden 2024

více na stránkách zde

26. 01. 2024

novinky

Stránek: 102, stránka: 1 ... 31 | 32 | 33 | 34 | 35 ... 102